STIRI

1 GB/s conexiune directa cu zona      Str. Marasesti

In luna decrembrie 2010 am realizat prima conexiune de 1 GB/s cu blocurile din zona Str. Marasesti.Internet

           Inainte de toate a fost oul? Sau gaina? Nu stim insa am putea cauta raspunsul pe internet. O intrebare retorica si o gluma.

           Cert este ca pana nu de mult lucrurile mergeau mai incet ca melcul. Ca sa corespondezi cu un prieten din alta tara dura o vesnicie. La fel si cu un prieten din alt oras. Iar asta nu este o gluma. Ca sa intemeiezi un dialog era imposibil, poate mai degraba un monolog. Este adevarat ca erau si metode mai rapide de comunicare, de exemplu columbofili erau privilegiati, intr-un fel de a zice.. Dar daca nu-ti placeau porumbeii?

           Sa revenim cu picioarele pe pamant....

           Luata in orice forma doriti dvs. realitea in care existam depinde critic de comunicare. Comunicare instanta si neperturbata. Nu comunici, nu existi.

           Prin evolutia sa, internetul a devenit mai mult decat comunicare. Din fericire in momentul de fata putem sa facem orice prin internet. Sa facem cumparaturi vizitând sute de magazine in doar cateva minute, sa citim o carte sau un manual in format electronic sau pur si simpu un ziar, sa aflam rezultetele de la un derbi, sa stam in contact cu prietenii nostrii pe relete de socializare, sa salutam un prieten cu ocazia zilei aniversare, sa aflam daca o ruda stabilita in alta zona geografica este bine, sa google-im solutii la tot-ce-ne-trece-prin-cap, sa vedem un film sau sa ascutam melodia preferata, iar daca ar trebui sa le insiram pe toate, probabil ca si in timp ce parcurgeti aceste randuri noi inca am mai indentifica lururi numai bune de facut pe internet. Sa revenim, totusi, la oile noastre.

           Constientizand importanta internetului, ISO NET acorda o atentie deosebita accesului la internet pentru ca dvs. sa fiti permanent in pas cu evolutia acestuia. Daca acum cativa ani o conexiune la internet cu o viteaza de 33kbps era fie un vis, exorbitanta dar mai mult decat suficenta pentru ori ce ai fi vrut sa faci pe internet, in acest moment lucrurile au prins o alta forma. Pretul si latimea de banda sunt importante, dar mai mult decat atat, stabilitatea conexiunii este un factor critic. Practic vorbind, accesul la internet are 2 variabile si anume latimea de banda alocata conexiunii sau in termeni mai populari viteza conexiunii si stabilitatea.


             Daca nevoile dvs de acces internet sunt mai ample decat cele propuse, am fi bucurosi ca impreuna sa facem un pachet special conceput doar pentru dvs.