STIRI

1 GB/s conexiune directa cu zona      Str. Marasesti

In luna decrembrie 2010 am realizat prima conexiune de 1 GB/s cu blocurile din zona Str. Marasesti.Web Hosting

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa ai propriul tau site? Sa ai propria ta casuta de email asigurata si extrem de spatioasa? Daca nu ai facut-o inca poate ca ar fi timpul sa te gandesti si la acest aspect. Daca ai facut-o deja, felicitari, noi o facem posibila. Chiar mai mult decat o simpla gazduire, acum iti poti face doar cu cateva clickuri blogul tau propriu si personal. Sau iti poti instala o platforma CMSsi sa iti faci propriul site, chiar si al nostru este facut pe o astfel de platforma, sau daca vrei sa te apuci de afaceri online avem si un magazin virtual care arde de nerabdare sa fie al tau. Toate acestea sunt gratis si la doar cateva clickuri distanta.

Si nu, nu e nici o gluma cand va spunem asta. Candva m-a intrebat un client daca este adevarat ce scrie pe site. Daca ar putea sa aiba si el un site ca al nostru fara sa aiba constiinte de programare. I-am raspuns ca n-am numarat exact cate clickuri au fost necesare pentru acest site, dar cu siguranta clickurile au fost cel mai complex lucru. A zambit si a zis ca vrea si el 10 siteuri.

Platforma noastra de hosting este bazata pe una dintre cele mai puternice aplicatii profesionale de hosting, CPanel. Aceasta platforma este utilizata de cele mai mari companii de hosting din internet si va pune la dispozitie o intreaga suita de ustensile pentru administrarea contului, a emailurilor si a siteului dvs. In combinatie cu servere noastre ultra-rapide si extra-spatioase, veti obtine instant acces la:

  • Webmail - 3 programe pentru verificarea casutei de email accesibile prin web
  • PHPmyadmin - administrarea bazelor de date
  • Administrare fisiere - FTP/Aplicatie online
  • Analizor de trafic -  necesar pentru a analiza ce se intampla cu siteul tau, cine, de unde si cand ti-l viziteaza
  • Aplicatii preinstalare

Lista ar putea fi de 30 de ori mai mare, dar deja credem ca suna mult prea pompos ori tehnic si nu ne-am dori sa ti se para ceva mai complicat decat este. Oricum, daca nu te descurci sa iti setezi contul de gazduire, tehnicii nostri iti vor acorda gratuit asistenta de care ai nevoie ca totul sa fie exact asa cum iti doresti. 

Daca  nu ai inca un nume de domeniu este ca si rezolvata. Te ajutam noi fie sa obti unul si astfel iti creezi universul tau unic pe internet, fie iti putem pune la dispozitie unul din subdomeniile domeniilor administrate de noi.

Mai mult din ratiuni de diversitate si libertate de alegere, pentru ca tu se te simti in largul tau,  am creeat mai multe pachete de hosting destinate utilizatorilor rezidentiali:

Pachet Spatiu stocare Transfer lunar Casute email Baze de date Aplicatii preinstalate Cost
Start WEB 100 Mb 1 Gb 5 1 DA 5 RON
Plus Online 500 Mb 5 Gb 10 2 DA 10 RON
Extended Host 1 Gb 10 Gb 15 3 DA 15 RON

Preturile includ TVA.

Desi sunt  mai multe pachete, un lucru este cert, oricare dintre aceste pachete iti va satisface necesarul de gazduire pentru siteul/blogul/magazinul tau cat si casutele de email pentru intreaga ta familie. Ba chiar ai destule casute de email incat sa poti sa le dai si prietenilor tai.

Ca lucrurile sa fie clare trebuie sa mai adaugam un singur lucru si anume: serviciul de hosting rezidentail se adreseaza exclusiv beneficiarilor nostrii abonati la unul dintre pachetele rezidentiale, la servicii de acces internet rezindential sau telefonie fixa.