STIRI

1 GB/s conexiune directa cu zona      Str. Marasesti

In luna decrembrie 2010 am realizat prima conexiune de 1 GB/s cu blocurile din zona Str. Marasesti.Internet

       Atunci când afacerea ta depinde foarte mult de accesul rapid la internet, ai nevoie de o conexiune stabila, securizata, redundanta, cu monitorizare permanenta. Asta pentru ca nu îti poti permite sa întrerupi transferul informatiilor, nici macar pentru o secunda. 

       La ISO NET, nu este necesar sa ai cheltuieli interne cu personal specializat si nici sa investesti în echipamente care, la un moment dat, nu mai reusesc sa tina pasul cu nivelul de dezvoltare al afacerii tale. Pentru ca noi ne ocupam de toate acestea în locul tau.


             Viteza si stabilitatea de care afacerea ta are nevoie

       Abonamentele Business Internet  includ acces national si acces extern si sunt disponibile pe suport de Fibra Optica, oferindu-ti posibilitatea de a achizitiona capacitati garantate între 1Mbps si 100 Mbps.

       Prin varietatea latimilor de banda disponibile, serviciul este potrivit oricarei companii care cauta servicii de calitate la cel mai bun pret.

       Pentru a trimite o solicitare de oferta va rugam se ne contactati la adresa contact@iso-net.ro
       Specialistii ISO NET iti vor raspunde în cel mai scurt timp si iti vor propune o oferta personalizata, adaptata nevoilor de comunicatii ale companiei tale.